ALTIJD EEN VAKANTIEGEVOEL!

Bospark Ekelenberg is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Je ziet er allerlei soorten woningen, van huur tot koop, rij- en hoekwoningen, vrijstaand en twee-onder-één-kap, in verschillende stijlen en types. De beleving van rust, ruimte en natuur begint vanuit je eigen woning. Elke ochtend word je begroet door het rustgevende groen van het omliggende bos. Je stapt letterlijk vanuit je woning zo het bos in, waar de mogelijkheden voor ontspanning en avontuur eindeloos zijn.

Groen wonen in Zuidwolde

Alles wat je nodig hebt, vind je gewoon op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. De directe omgeving van Zuidwolde is bovendien prachtig bosrijk en landelijk en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten!

GOED BEREIKBAAR

Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Je ondervindt hier totaal geen hinder van. Het is alleen maar voordelig dat je zo de N48 en A28 oprijdt! Zwolle ligt op een half uurtje rijden, Amsterdam en Amersfoort is slechts binnen 1,5 uur te bereiken. In een kwartier ben je met de auto al in Hoogeveen, in 20 minuten in Meppel en in Ommen. In een uur rijden ben je al in Groningen.

Bospark Ekelenberg zelf wordt voor autoverkeer ontsloten via de Slagendijk. Het fietspad richting de Industrieweg is inmiddels vernieuwd en ook de voetgangers- en fietsroute aan de kant van de Ommerweg krijgt een update zodat je nog beter van A naar B kunt.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2