21 VRIJSTAANDE EN HALFVRIJSTAANDE PARKWONINGEN

Wilt u elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit uw  energiezuinige woning aan de bosrand? Dan is dit uw kans! Hier verrijzen 10 halfvrijstaande woningen en 11 vrijstaande woningen. Er is een grote variëteit  aan woningtypes, die strategisch verspreid zijn over het project, waardoor een boeiende en diverse buurt ontstaat.

5 VERSCHILLENDE WONINGTYPES

De royale kavels aan de bosrand bieden de perfecte omgeving om uw dromen waar te maken. Met ruime tuinen in deze bosrijke omgeving, kunt u hier ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en genieten van de omliggende natuur.

De 21 woningen zijn verdeeld in 5 woningtypes: Berk, Ceder, Acer, Blauwspar en Cypres. Wat uw nieuwe thuis echt bijzonder maakt, is de overvloed aan uitbreidingsmogelijkheden. We begrijpen dat uw droomwoning uniek moet zijn, daarom kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden om uw huis te personaliseren.

WONINGTYPE BERK

De vijf vrijstaande woningen van type Berk vertegenwoordigen comfort, ruimte
en maatwerk. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met open woonkeuken. De berk is een ideale gezinswoning met drie slaapkamers, waarbij de zolder ook nog eens ingedeeld kan worden met twee extra slaapkamers.

Meer informatie

WONINGTYPE CEDER

Welkom in de wereld van type Ceder, waar maatwerk en luxe samenkomen in een uniek thuis. De drie vrijstaande woningen van type Ceder blinken uit in luxe en aanpasbaarheid. Zo is er bijvoorbeeld ruimte voor extra kamers, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen.

Meer informatie

 

WONINGTYPE ACER

Als u op zoek bent naar een woning die luxe en personalisatie combineert, dan is type Acer de perfecte keuze. Deze drie vrijstaande woningen hebben een combinatie van een lage goot en traditioneel zadeldak. Dit zorgt voor een tijdloze architectonische esthetiek.

Meer informatie

WONINGTYPE BLAUWSPAR

De vier halfvrijstaande woningen van het type Blauwspar bieden modern
wooncomfort. De hoge goot met twee haaks geplaatste zadeldaken creëert
een architectonisch interessant uiterlijk en veel binnenruimte.

Meer informatie

WONINGTYPE CYPRES

Type Cypres bestaat uit een charmante reeks van zes halfvrijstaande woningen,
die de allure van een statig landhuis combineren met eigentijdse luxe
en functionaliteit. De woning wordt gekenmerkt door een hoge goot met
schilddak en een uitgebouwde erker aan de voorzijde.

Meer informatie

Welke woning kiest u?

De beleving van rust, ruimte en natuur begint vanuit uw woning. Welke woning spreekt u het meeste aan? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar: Hentenaar Makelaardij.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2