12 LEVENSLOOPGESCHIKTE PATIOWONINGEN

Genieten van gelijkvloers wonen in Zuidwolde, in een groene omgeving, en dicht bij alle voorzieningen? Dat is mogelijk in Bospark Ekelenberg. Hier verrijzen 12 onder architectuur ontworpen patiowoningen. Met alle voorzieningen op de begane grond kunt u hier comfortabel en zorgeloos wonen. Het duurzame en bosrijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat u zich snel thuis zal voelen op deze plek.

GELIJKVLOERS WOONCOMFORT

Deze woningen zijn ontworpen met een enkele woonlaag, waarbij het hart van de woning wordt gevormd door een centrale patio. Hier geniet u van gelijkvloers wooncomfort, waardoor de woning uitermate geschikt is voor kleine gezinnen en senioren.

Elke woning biedt de luxe van privétuinen aan de zuidzijde, die grenzen aan een weelderige groenstrook, waardoor een oase van groen en rust ontstaat. De entree van de woningen bevindt zich aan de noordzijde en is toegankelijk via een gedeelde eigen weg. Voor extra gemak zijn er bergingen met overdekte opstelplaatsen voor containers en twee parkeerplaatsen per woning beschikbaar.

 Bij de entree bevindt zich een lange gang en aan de noordzijde van de woning is een lichte slaapkamer. Naast de slaapkamer is een handige bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Er is een ruime badkamer met een separaat toilet. De hoofdslaapkamer grenst aan de centrale patio die middels een schuifpui te betreden is. De open keuken staat in verbinding met de royale woonkamer die toegang biedt tot de tuin op het zuiden.

DE VERKOOP IS GESTART

Wilt u elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit uw patiowoning in een bosrijke omgeving? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar: Hentenaar makelaardij.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2