9 LUXE BOSVILLA’S

Aan de oostrand van Bospark Ekelenberg zijn 9 riante en luxe villa’s gerealiseerd op bijzonder ruime kavels. De villa’s zijn verrassend breed en bieden, zowel boven als beneden, heel wat vierkante meters. Lekker veel leefruimte dus en dat merkt u meteen! De grote achtertuin grenst aan een prachtige groene bosrand en parkeren is mogelijk op uw eigen oprit. Binnen de prijsrange van € 750.000,- tot € 850.000,- loopt de kaveloppervlakte uiteen van 1060 m2 tot maar liefst 2524 m2. Als dat geen vorstelijk wonen is!

RIANT GENIETEN

Via de hal komt u de woning en de riante woonkamer met aansluitende woonkeuken binnen. Aan de andere kant bereikt u langs dezelfde hal de slaap- en badkamer op de begane grond. Hierbij komt u door de bijkeuken waar plek is voor de wasmachine en de droger. Openslaande tuindeuren in de woonkeuken en de slaapkamer bieden toegang tot een heerlijke tuin die uitkijkt op de bosrand.

HELEMAAL JOUW STIJL

De villa’s zijn uitgevoerd in een mix van metselwerk en houten delen die zorgvuldig zijn samengesteld. Het dak is voorzien van een overstekende dwarskap en heeft een lage gootlijn. Wat in het oog springt is de markante aanbouw opzij van de woning. Ter hoogte van de badkamer op de eerste verdieping zorgt een standaard dakkapel voor extra lichtinval en ruimte. Het enige wat u nog hoeft te doen, is in de showroom een keuken en tegels voor de sanitaire ruimtes uit te zoeken, hoe fijn is dat?

Plattegronden

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2